Return to site

Boekel, Nia Domo...

Spiritualteit binnen handbereik...

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijkzijn we dan afgelopen donderdag toch weer op pad gegaan met onze unieke Spiritual Sessions : De kracht van Muziek.
Plaats van bestemming dit keer Boekel. Een prachtige lokatie  , veel glas, bijna een aquarium , sfeervol en intiem , zoals we onze avonden graag hebben.
We hebben weer veel lieve mensen mogen ontmoeten en bijzondere momenten meegemaakt.
Een bezoekster vertelde me dat mijn cd in de auto draaide en bleef draaien omdat haar kindjes waarvan eentje 3 jaar oud , altijd met hartelust meezong, een mooi compliment.
Kitty was geweldig zoals altijd. Mooi boodschappen en de gevoelige snaren werden dikwijls geraakt, maar het werd nooit ongemakkelijk , dat is de kracht van muziek. Ik voelde veel. Soms bracht het me wat van m'n stuk en dat merkte ik dan weer in m'n zingen. Maar ik liet 't gebeuren. Ik durf nu ook wat meer te zeggen al is het toch nog heel summier , dat is het nadeel van veel in je hoofd zitten. Dat komt gedeeltelijk omdat ik de zaal aan het scannen ben en graag wil dat iedereen er wat uit haalt , maar ook de soms krachtige energie die er uit de zaal komt is soms een beetje overweldigend. Lieve mensen daar in Boekel. We komen er graag terug Kitty en ik.
Nu maken we ons op voor Schagen op 15 Oktober. Nog enkele kaarten te verkrijgen, wie oh wie voelt zich geroepen om deze bijzondere spirituele reis met ons te maken?
Tot gauw!
Ook namens Kitty,
Harold
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly