Return to site

En nu doorgaan...

Alle begin is moeilijk...

Nu we een aantal avonden hebben mogen verzorgen, is het duidelijk dat Spiritual Sessions : de kracht van muziek , bestaansrecht heeft. We zien mensen in eerste instantie wat afwachtend binnen komen , logisch er is geen avond zoals deze , maar opgetogen en onder de indruk het pand weer verlaten. Van eenieder krijgen we positieve feedback. Sommige laten een bericht achter op onze facebook pagina , anderen sturen een email om ons te bedanken voor hetgeen ze hebben mogen meemaken. Ze zijn onverdeeld enthousiast. En wij ook.
Wij zijn iedere keer weer verbaasd over wat er gevoeld en gedeeld mag worden tijdens een liedje , en de boodschappen die Kitty daarna mag geven aan de aanwezigen. Het is een inspannende avond , omdat je als bezoeker constant zelf aan het voelen en ervaren bent.
Kortom ; je bent zelfstandig bezig. Of om jezelf spiritueel "open te zetten" , of om mooie ervaringen en waarnemingen te ontvangen.
Er is ook een keerzijde. Niet inhoudelijk , maar qua boekingen. De avonden zijn nog niet echt bekend en in deze vorm zijn ze er niet of weinig. Natuurlijk zijn we op de goede weg en er zijn veel mensen die ons willen helpen om de avonden bij geïnteresseerden onder de aandacht te brengen. In principe zijn er maar 20 belangstellenden nodig om een sessie avond te organiseren. De uitdaging is er en wij nemen die graag aan. Ons doel is om op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland ( en Belgie ) mooie avonden te verzorgen. En het liefst niet eenmalig , we hebben nu al lokaties waar we zeker weer terug gaan komen!
Maar niemand kan zonder hulp, wij ook niet zonder die van jullie, degene die geweest zijn.
Jullie zijn onze beste ambassadeurs, we hopen dan ook dat jullie over ons willen praten en je ervaring met anderen wil delen. Misschien wil je zelf wel aan de organisatie van een nieuwe avond meewerken. Dat zou erg fijn zijn. We hebben nu al mensen die een groepje belangstellenden samen stellen en dat aan ons doorgeven. Wij gaan dan aan de slag qua lokatie.
We moeten nu doorpakken en we willen niets liever. Met hulp van jullie moet dat mogelijk zijn.
Lieve groet,
Kitty & Harold
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly