Return to site

Fryslan Boppe...

Leeuwarden , 9 September 2015

Wat een bijzondere avond!
Ik weet dat ik dat iedere keer roep , maar deze was gewoon ook weer speciaal.
Maar we beginnen bij 't begin...
Op onze openingspagina staat een oproep tot promotor. Dat staat daar omdat we
sinds kort contact hebben met Christine Mebius en geleerd hebben hoe belangrijk deze promotors voor ons kunnen zijn. Zij is degene die ons uitgenodigd had om naar Leeuwarden te komen. Ze heeft een lokatie gehuurd en er daarna voor gezorgd dat iedereen in Leeuwarden en Terschelling ( waar ze vandaan komt ) wist van onze avond. Ja idd een erg bijzonder gebaar! Bij aankomst kregen we alledrie ( Kitty , geluidsman en ikzelf ) een kadootje.
Ik kreeg turfgerookte Friese worst ( verslaafd aan ) en de anderen kregen een Fries Paspoort!
Zaal Tivoli was een zeer sfeervolle omgeving voor onze avond. Kaarsjes aan en gaan!
Ik vond het extra bijzonder omdat er veel familie van mij was , waaronder m'n broer en m'n vader. Verder veel tante's , nichtjes, neefjes en achterneefjes! Ook vertegenwoordigers van Harmonia waren aanwezig!
De avond begon met een lied van Kitty en mij. Hoe bijzonder dat ze er was , Kitty , terwijl ze de dag ervoor nog in het ziekenhuis lag!
De rest van de avond bevatte veel emoties ,bijzondere ervaringen en mooie boodschappen.
Wat een warmte en aandacht voor het spirituele!
Als dank hebben we Chris een CD aangeboden , wat in schril contrast stond met hetgeen ze voor ons gedaan heeft! En ik heb nog 1 CD verkocht ; heel veel luisterplezier!
Voor Kitty en mij was het een meer dan geslaagde avond. Friesland was blij met ons , en wij met Friesland. We hopen over een aantal maandjes weer terug te komen in Leeuwarden , die mooie hoofdstad , waar voor mij zoveel herinneringen aan verbonden zijn, en waaraan er gisteravond weer een mooie toegevoegd is....
Harold
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly