Return to site

Kleine vertraging..

Life is strange at times...

Terwijl ik dit schrijf is Kitty alweer uit het ziekenhuis. Ze heeft de afgelopen weken het nodige voor de kiezen gehad. Ik bewonder haar spirit. Maar ik wist dat het een taaie tante was.
Helaas hebben we daardoor wat avonden af moeten zeggen , dan wel verplaatsen. Heel vervelend voor degene die ons op die avonden wilden bezoeken. Onze excuses daarvoor.
Maar we zijn er weer. Op 7 Oktober gaan we naar Boekel. In Tilburg komen we gauw op een andere datum!! Een ding is duidelijk ; we hebben t allebei enorm gemist. Kitty in het ziekenhuis en ik terwijl ik met allerlei andere dingen bezig was. Het heeft ons zoveel positieve kracht en energie gegeven dat we allebei weer verlangen naar het begeleiden van mensen die het echt even nodig hebben ; of wel doordat het leven zwaar is voor je, om welke reden dan ook , of omdat je bereid bent met je hart te voelen ipv met je hoofd te denken. Wij helpen graag. Ik met mooie liedjes en Kitty met prachtige , zuivere boodschappen. Schroom niet en laat je verbazen door wat er op zo'n mooie avond mag gebeuren! Boek nu je kaart voor Boekel! Tot dan!
ook namens Kitty ,
Harold
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly